Hotell Mellanfjärden

Address: Hamnvägen 8 Mellanfjärden, 829 96 Jättendal  show map
Location: Nordanstig (Beach)
Guest score: 92% (173 of 188 recommend) (39 reviews)

Guest score: 92%

(173 of 188recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Hotel condition 3.6 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.7 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3.7 of 5
Breakfast 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 39)

Gemytligt litet hotell.

Recommended by Peter, Sweden (Sweden Fri 26 Jul 2019)
“Fantastiskt mysigt hotell med fina rum i skärgårdsmiljö!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Stopp på semesterresa

Recommended by Eivor o Arne S, Sweden (Sweden Wed 24 Jul 2019)
“Vi är återkommande övernattningsgäster på vår väg upp till Norrland. Mycket nöjda och kombinationen med middag på Sjömärket i vackert väder är en höjdpunkt!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Boende

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 28 Jul 2018)
“Bodde på pensionatet som var obemannat. Bra och stort rum med bra sängar mm.men saknade kylskåp för förvaring av egen mat. Utmärkt restaurant på orten ( Mellanfjärden ) och trevlig miljö. Kommer gärna tillbaka.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Litet och gemytligt

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 27 Jul 2017)
“Jättemysigt och gemytligt hotell. Super bra service. Bra mat.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett supermysigt litet hotell.

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 16 Jul 2017)
“Hotellet hade ett fantastiskt läge och är väldigt mysigt. Personalen var både hjälpsam och trevlig. Maten, både frukostbuffén på hotellet och maten på restaurangen intill var riktigt bra. Vad jag saknade var möjlighet att roa barnen vid dåligt väder. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Stort trevligt rum med soffgrupp och ny ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 29 Dec 2016)
“Stort trevligt rum med soffgrupp och ny rejäl tv. Mycket trivsamt läge i Mellamfjärdens hamn”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Hotell mellanfjärden

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 22 Jul 2016)
“Litet rum när man åker med barn. Trångt. Litet badrum. Dåligt med laktosfritt på frukosten. Bra service på personalen, väldigt trevliga och tillmötesgående. Mysig flott tur.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Vi hade bokat och betalt 2 rum (fyra nam...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 17 Jul 2016)
“Vi hade bokat och betalt 2 rum (fyra namngivna personer) i förväg. Det fanns bara 1 rum för två personer , inte 2 rum som vi beställt. Vi fick bo i ett hus ca en kilometer därifrån. Det fanns 1 rum med dubbelsäng och 1 rum med en säng och en resesäng. Resesängen föll ihop två gånger under natten.”
Overall opinion 3 of 5

Golfpaketet

Recommended by Ulf, Sweden (Sweden Fri 15 Jul 2016)
“Har besökt detta hotell med golfpaket två gånger förut, prisvärt och underbar mat på resturang Sjömärket.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

kan bli bättre

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 02 Jul 2016)
“Saknas sittplats för två i dubbelrum, fanns bara en fåtölj. Eftersom många rum har sol från mitt på dagen tills den går ner blir det väldigt varmt i rummen. Kanske en bordsfläkt skulle finnas att tillgå i rummen. En informationsbroschyr på rummen med lite info om vad som finns att se/göra i närområdet, vad som gäller för hotellet/restaurangen, t ex att det kan vara bra att boka bord. Det kändes inte riktigt välkomnande med att det bara låg en nyckel och ett papper med ut/incheckningstider på en disk när man kommer.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Nordanstigs Turistbyrå 5 km
Golf course
  • Sörfjärdens Golfklubb 8 km
  • Hassela Golfklubb 28 km
City
  • Söderhamn 74 km
  • Järvsö 67 km
  • Hudiksvall 28 km
  • Bollnäs 84 km
  • Bergsjö 15 km
Attraction
  • Mellanfjärden 27 m
  • Hassela Ski Resort 35 km
*Distance on map is a straight line

Customer service

Need help or have questions about our online booking or our range?

Contact our Customer Service


Book with us

  • Hälsingland's largest housing supply
  • Hälsingland's largest selection of travel experiences
  • No booking fees online
  • Travelers Warranty for package bookings
  • Secure e-commerce

Customer service

Need help or have questions about our online booking or our range?

Contact our Customer Service

Book with us

  • Hälsingland's largest housing supply
  • Hälsingland's largest selection of travel experiences
  • No booking fees online
  • Travelers Warranty for package bookings
  • Secure e-commerce
Build: 11/12/2019 13:33:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews