Långhedsgården

Address: Långhed 620, 82292 ALFTA  show map
Location: Edsbyn-Alfta
Guest score: 97% (94 of 97 recommend) (33 reviews)

Guest score: 97%

(94 of 97recommend)
Overall opinion 4.6 of 5
Service 4.8 of 5
B&B Condition 4.3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.2 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Breakfast 4.7 of 5
Value for money 4.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 36)

Jättebra!

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 25 Aug 2020)
“Stort rum, skön säng, väldigt god frukost, trevlig plats att äta frukost på, fantastisk utsikt och mycket bra och trevligt bemötande.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Hälsingegårdar

Recommended by Joseph, Sweden (Sweden Thu 13 Aug 2020)
“Tack för utomordentligt bemötande och inlevelsefull guidning!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Rymligt, prydligt och stillsamt

Recommended by Michael, Sweden (Sweden Tue 11 Aug 2020)
“Vi var två vuxna och två tonåringar i ett mycket stort rum med stora ljusa fönster, soffgrupp, egen dusch och wc samt stor hall. Personlig och mysig inredning, rent och snyggt. Gott om plats för bagage. God och riklig frukost i lugn miljö med utsikt över dalgångens ängar och gårdar. Promenadavstånd till två fina Hälsingegårdar som vi även såg inuti under kunnig och intresseväckande guidning av B & B-värden. Nära till badsjö. Vi har inget att klaga på utan var positivt överraskade över hur fint och rofyllt det var i Långhed och detta B & B. Det enda vi saknade var sänglampa till någon av sängarna. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Vi bodde i en gammal skola/gymnastiksal,...

Recommended by Mimmi, Sweden (Sweden Fri 26 Jul 2019)
“Vi bodde i en gammal skola/gymnastiksal, stort men ett möblerat rum. Ett annorlunda boende. Vi fick gå igenom ett museum för att komma till rummet. Vi satt fler kvällar och talade med värden, han var intressant, kunnig och rolig. Frukosten var helt ok, gemytlig stämning med andra gäster. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Charmigt boende bra beläget i vackra Hälsingland

Recommended by Marianne, Sweden (Sweden Tue 07 Aug 2018)
“Mycket charmigt boende i den lilla byn Långhed med närhet till flera Hälsingegårdar och andra utflyktsmål. Kul med privat guidning av vår värd på två Hälsingegårdar. Vill verkligen berömma den fantastiska frukosten.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Speciellt boende

Recommended by Gullet med familj, Sweden (Sweden Wed 26 Jul 2017)
“Att bo i en gammal gymnastiksal med en massa udda prylar var en mycket speciell upplevelse. Sängarna var sköna, det var tyst och att få en bra frukost i ett rum med ännu mera prylar var fantastiskt. Och värden var trevlig med sitt intresse för gammalt linne och andra textilier i det gamla klassrummet, dessutom var hans guidning av de gamla hälsingegårdarna utmärkt.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Intressanta Hälsingegårdar

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 16 Jul 2017)
“Mycket fin och intressant guidning på Pallars och Jon Lars samt det s.k. linnemuseet. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Vacker omgivning

Recommended by Linda, Sweden (Sweden Mon 29 May 2017)
“Mycket nöjd med boendet. Sköna sängar och frukosten var toppen. Boendet ligger i mycket vacker omgivning. Värden var mycket trevlig och guidningen av hälsingegårdarna var väldigt bra. Kan varmt rekommendera detta boende!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Personlig B&B

Recommended by Anders, Sweden (Sweden Mon 19 Sep 2016)
“Trevligt och personligt bemötande. Vi kände oss mycket välkomna.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Extra krydda

Recommended by Berit, Sweden (Sweden Fri 05 Aug 2016)
“Långhedsägaren hade också ett litet textilmuseum och ägaren/samlaren visade mig och min syster en hel del rariteter och berättade om dukarna, sjalarna, spetsarna mm. Mycket trevligt. Överhuvudtaget mycket trevlig och trivsam atmosfär. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Ol-Anders - Besökscenter
Golf course
  • Alfta-Edsbyns Golfklubb
City
  • Söderhamn
  • Järvsö
  • Hudiksvall
  • Edsbyn
  • Bollnäs
  • Alfta
*Distance on map is a straight line

Customer service

Need help or have questions about our online booking or our range?

Contact our Customer Service


Book with us

  • Hälsingland's largest housing supply
  • Hälsingland's largest selection of travel experiences
  • No booking fees online
  • Travelers Warranty for package bookings
  • Secure e-commerce

Customer service

Need help or have questions about our online booking or our range?

Contact our Customer Service

Book with us

  • Hälsingland's largest housing supply
  • Hälsingland's largest selection of travel experiences
  • No booking fees online
  • Travelers Warranty for package bookings
  • Secure e-commerce
Build: 23/09/2020 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews