Ystegårn in Hillsta – a Hälsingland Farmhouse

Address: Hillsta 8, 820 65 Forsa  show map
Location: Hudiksvall
Guest score: 95% (39 of 41 recommend) (14 reviews)

Guest score: 95%

(39 of 41recommend)
Overall opinion 4.8 of 5
Service 4.8 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.2 of 5
Cleaning 4.7 of 5
Value for money 4.4 of 5
Condition 4.4 of 5
Breakfast 4.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 14)

Fantastiskt

Recommended by Katarina, Sweden (Sweden Mon 24 Aug 2020)
“Fantastiskt att få komma och bo på denna hälsingegård. En övernattning och upplevelse som slår många fina hotell runt om i världen. Inte bara miljön var fantastisk, personalen också. Vilket engangemang och vilken glädje! Stort tack till Frida som tog hand om oss och dukade upp en underbar frukost. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 5 of 5

trevligt boende på Hälsingegård

Recommended by Fredrik, Sweden (Sweden Thu 13 Aug 2020)
“mycket trevligt boende på gammal fin Hälsingegård. Lägenheten har 2 sovrum så om man har den ensam är det en fantastisk upplevelse. Om det skulle vara en annan gäst samtidigt blir det dock mycket trångt och närgånget. Fantastiskt fin frukost serveras i restaurangen. Restaurangen har öppet till 18.00 så efter det är det endast självhushåll. Tyvärr ingår inte visning av gården. Detta var en stor besvikelse som inte framgick vid bokningen. Det är endast ett fåtal visningar per dag så vi fick inte se gården mer än en mycket snabb kik in genom dörren i ett av husen innan gården låstes för dagen. Man bor på övervåningen i en renoverad lägenhet i ett av husen på gården.”
Overall opinion 5 of 5
Service 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Boende och mat

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 28 Jul 2020)
“Problem med lukt från avloppet störde vistelsen i boendet. Rummet var annars enligt förväntningar med sköna sängar. Hjälpsam och trevlig personal, god mat, bra att laddning till elbilen fanns.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5
Breakfast 5 of 5

Genuin hälsingegård

Recommended by Ninni Janson, Sweden (Sweden Fri 10 Jul 2020)
“Vi hade blivit rekommenderade att besöka Ystegårn för.den goda matens skull. Vi behövde också ett ställe att övernatta på. Vi hade tur som fick båda delarna. Rummet var mycket charmigt, personligt med sköna sängar, utsikt både åt innergården och ut över nejden. Nedanför ett fönster hörde vi hönsen. Vi åt lax och köttbullar till middag, mycket gott och dagen efter en omsorgsfull och riklig frukost. Men största intrycket gjorde personalen....duktiga vänliga människor som verkade ha kul ihop och som utstrålade trivsel och omsorg. Det blev en jättefin upplevelse för oss som gäster. Vi kommer tillbaka och vi vill verkligen rekommendera Ystegårn vidare”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket trevlig vistelse!

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 09 Jul 2020)
“Väldigt mysigt, god mat, otroligt bra för barn och strålande service! Hela 1700-talsgrejen, de små bodarna och butikerna och att barnen hade saker att göra överallt och den vällagade maten var allt superhärligt. Men det som nästan gjorde störst intryck på oss var den glada och trevliga personalen som tog emot oss och serverade på restaurangen. De var alla väldigt trevliga och verkade genuint trivas på jobbet. Mycket fin fixad frukost också! På det hela taget en väldigt trevlig upplevelse som vi kommer att rekommendera alla vänner. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket sköna sängar

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 17 Sep 2019)
“Mycket sköna sängar”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Trevligt bemötande

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 26 Jul 2019)
“Dom som jobbar på cafét ystegården är jättetrevliga o ger bra service, kan rekommenderas!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Underbar miljö

Recommended by Nella, Sweden (Sweden Sat 22 Jul 2017)
“Fantastiskt vacker gård i härlig miljö. Vi var helt ensamma på gården under natten, vilket bara det var en upplevelse. God frukost, mycket trevlig personal. En härlig gångstig började vid husen och blev en fin kvällspromenad. Det fanns några små gårdsbutiker intill gården som också ar besökvärda. Obegripligt dock att Länsstyrelsen Gävleborg kräver att de fantastiska spån- och faltaken skall ersättas med tegel vid renovering. Investera i merkostnaden för riktiga tak och bevara gårdens unika prägel! E”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 5 of 5

So quaint and cozy!

Recommended by Chantz, Sweden (Sweden Wed 19 Jul 2017)
“I would highly recommend this place. The rooms are built with the old style in mind, but with all the modern amenities one needs. It is a great experience if you love old rooms with creaky floors. The surrounding area was beautiful and quiet. A great place to get away from everything. The breakfast was the best part of the visit. The staff had the breakfast ready made and presented to us when we arrived. It was such a welcoming atmosphere. Stay here if you have the opportunity. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Nöjd

Recommended by Kringresande, Sweden (Sweden Fri 30 Jun 2017)
“Frånsett den historiska miljön och känslan av att vara i en annan tid så var nog det trevliga bemötandet, servicen och frukosten det bästa. Trevlig miljö i intilliggande byggnader med små butiker och café/bistro. Kändes något ensligt på natten eftersom ingen bor på gården men det fanns ju gårdar alldeles intill. Vi kan verkligen rekommendera det för alla som vill uppleva något annorlunda.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Stenegård - Besökscenter
  • Ol-Anders - Besökscenter
  • Erik-Anders - Besökscenter
Sight
  • Hälsingegården Gästgivars - Världsarv
  • Fågelsjö - Världsarv
  • Bommars - Världsarv
City
  • Sundsvall
  • Stockholm
  • Söderhamn
  • Hudiksvall
  • Gävle
  • Bollnäs
*Distance on map is a straight line

Customer service

Need help or have questions about our online booking or our range?

Contact our Customer Service


Book with us

  • Hälsingland's largest housing supply
  • Hälsingland's largest selection of travel experiences
  • No booking fees online
  • Travelers Warranty for package bookings
  • Secure e-commerce

Customer service

Need help or have questions about our online booking or our range?

Contact our Customer Service

Book with us

  • Hälsingland's largest housing supply
  • Hälsingland's largest selection of travel experiences
  • No booking fees online
  • Travelers Warranty for package bookings
  • Secure e-commerce
Build: 20/11/2020 18:05:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews