Orbadens Camping / Camping

Address: Orbadenvägen 17, 820 17 Vallsta  show map
Location: Bollnäs
Guest score: 95% (38 of 40 recommend) (15 reviews)

Guest score: 95%

(38 of 40recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2.7 of 5
Cleaning 3.5 of 5
Value for money 3.8 of 5
Condition 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 15)

Trevlig camping i mysigt område

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 28 Aug 2018)
“Trevlig vamping i mysigt område med ett spa runt knuten. Tajmade in vårt besök med Lysnatt vilket var en ny företeelse för oss och mycket trevlig. Campingen hade dagarna innan vårt besök gått över till lågsäsong, så vår kontakt med personalen skedde bara per telefon innan incheckning vilket dock funkade bra. Gällande lokalerna så var städningen i dusch- och toalettutrymmet bristfällig och det luktade mögel i dessa lokaler. Kanske i behov av renovering? Köksdelen var dock ren och fräsch och allt man kunde behöva fanns där. Kan verkligen rekommendera denna camping, och vår plan är att återvända nästa sommar för att ta del av den fantastiska stranden som låg nedanför campingen? Vilken Riviera!”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Uppfräschning

Recommended by Leja, Sweden (Sweden Mon 30 Jul 2018)
“Orbadens camping är charmig, men sliten. Toaletterna var mycket ofräscha och slitna, dessutom smutsiga. Troligen städning enbart på morgonen. Det räcker inte på en camping. Kök och diskrum var väldigt fina istället. Restaurangen var mysig och har bra priser. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Orbadens camping

Recommended by Åsa, Sweden (Sweden Tue 22 May 2018)
“Vi kom och tältade en natt på campingen. Den ligger väldigt fint. Bra promenad stråk. Mysigt ställe.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Orbadens camping

Recommended by Lisa, Sweden (Sweden Thu 03 Aug 2017)
“En ok camping med bra läge vid en mycket fin badstrand. Små campingplatser och låg standard på toaletter och dusch drar ner betyget. Trevlig personal och nära till Orbadens spa som är väl värt ett besök. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 2 of 5

Plus för stora campingplatser och fint l...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2017)
“Plus för stora campingplatser och fint läge. Minus för dusch, toalett och utbud i servicebyggnad”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 2 of 5

M

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 14 Jul 2017)
“M”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Vackert läge men inga bra servicehus

Recommended by Gäst v 27, Sweden (Sweden Mon 10 Jul 2017)
“Vackert läge vilket är viktigast. Dock är servicehusen i behov av upprustning. Vore också bra om inte båda servicehusen var på samma ställe.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 2 of 5

Stranden väger upp campingens standard

Recommended by Åsa, Sweden (Sweden Tue 26 Jul 2016)
“Campingens läge är fantastiskt, personalen är trevlig men skulle behöva kunna sitt system bättre. Att duschvattnet rinner in tio toaletterna gör att det snabbt känns ostädad tyvärr. Ganska några toaletter med tanke på hur många platser det finns.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Blandat bra och dåligt

Recommended by Kicki, Sweden (Sweden Tue 26 Jul 2016)
“Toppen service och fantastiskt läge och strand. Fint i köket. Enda negativa var städningen av badrum och dusch som verkade vara Max En gång per dag. Blev väldigt sunkigt och hörde flera andra klaga på just toaletterna och duscharna.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 3 of 5

Vackert

Recommended by Nöjd närking, Sweden (Sweden Tue 19 Jul 2016)
“En vacker trevlig camping med utmärkt duktig och serviceinriktad personal. Något låg standard på dusch och toa.. för små och dåliga utrymmen att hänga av sig kläder på, drar ner betyget något. Men vi kommer gärna tillbaka ändå.. Stranden är magisk och maten i campingens restaurang är av högsta klass. Tack för fina dagar.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Train station
  • Vallsta Tågstation 3 km
  • Kilafors Tågstation 36 km
  • Bollnäs Tågstation 21 km
Tourist information
  • Träslottet - Besökscenter 10 km
Sight
  • Hälsingegården Gästgivars - Världsarv 1 km
Golf course
  • Bollnäs Golfklubb 33 km
City
  • Söderhamn 45 km
  • Järvsö 22 km
  • Hudiksvall 44 km
  • Bollnäs 21 km
Attraction
  • Växbo Lin 17 km
  • Järvzoo 22 km
*Distance on map is a straight line

Customer service

Need help or have questions about our online booking or our range?

Contact our Customer Service


Book with us

  • Hälsingland's largest housing supply
  • Hälsingland's largest selection of travel experiences
  • No booking fees online
  • Travelers Warranty for package bookings
  • Secure e-commerce

Customer service

Need help or have questions about our online booking or our range?

Contact our Customer Service

Book with us

  • Hälsingland's largest housing supply
  • Hälsingland's largest selection of travel experiences
  • No booking fees online
  • Travelers Warranty for package bookings
  • Secure e-commerce