Långhedsgården

Address: Långhed 620, 82292 ALFTA  show map
Location: Edsbyn-Alfta
Guest score: 98% (81 of 83 recommend) (32 reviews)

Guest score: 98%

(81 of 83recommend)
Overall opinion 4.6 of 5
Service 4.8 of 5
B&B Condition 4.4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.2 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Breakfast 4.8 of 5
Value for money 4.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 32)

Charmigt boende bra beläget i vackra Hälsingland

Recommended by Marianne, Sweden (Sweden Tue 07 Aug 2018)
“Mycket charmigt boende i den lilla byn Långhed med närhet till flera Hälsingegårdar och andra utflyktsmål. Kul med privat guidning av vår värd på två Hälsingegårdar. Vill verkligen berömma den fantastiska frukosten.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Speciellt boende

Recommended by Gullet med familj, Sweden (Sweden Wed 26 Jul 2017)
“Att bo i en gammal gymnastiksal med en massa udda prylar var en mycket speciell upplevelse. Sängarna var sköna, det var tyst och att få en bra frukost i ett rum med ännu mera prylar var fantastiskt. Och värden var trevlig med sitt intresse för gammalt linne och andra textilier i det gamla klassrummet, dessutom var hans guidning av de gamla hälsingegårdarna utmärkt.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Intressanta Hälsingegårdar

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 16 Jul 2017)
“Mycket fin och intressant guidning på Pallars och Jon Lars samt det s.k. linnemuseet. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Vacker omgivning

Recommended by Linda, Sweden (Sweden Mon 29 May 2017)
“Mycket nöjd med boendet. Sköna sängar och frukosten var toppen. Boendet ligger i mycket vacker omgivning. Värden var mycket trevlig och guidningen av hälsingegårdarna var väldigt bra. Kan varmt rekommendera detta boende!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Personlig B&B

Recommended by Anders, Sweden (Sweden Mon 19 Sep 2016)
“Trevligt och personligt bemötande. Vi kände oss mycket välkomna.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Extra krydda

Recommended by Berit, Sweden (Sweden Fri 05 Aug 2016)
“Långhedsägaren hade också ett litet textilmuseum och ägaren/samlaren visade mig och min syster en hel del rariteter och berättade om dukarna, sjalarna, spetsarna mm. Mycket trevligt. Överhuvudtaget mycket trevlig och trivsam atmosfär. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Utmärkt och mycket prisvärt boende i vac...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 23 Jul 2016)
“Utmärkt och mycket prisvärt boende i vacker miljö. Sköna sängar och fräsch dusch. God och riklig frukost. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Fantastisk service i trivsam miljö

Recommended by Mikael, Sweden (Sweden Fri 15 Jul 2016)
“Ägaren är mycket tillmötesgående och kunnig. Bland annat driver han ett linmuseum i samma byggnad och kunde berätta mycket ingående om traktens historia. Dessutom erbjuder han egna visningar i Jon-Lars och Pallars Hälsingegårdar. Dem rekommenderar vi varmt! Frukostbuffén var generöst tilltagen och innehöll närproducerade gårdsägg, vilket vi uppskattade.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lärande boende

Recommended by Vi fyra från Karklö i Sthlms skärgård., Sweden (Sweden Sun 10 Jul 2016)
“Fantastisk upplevelse. Vår värd stod också för guidningen bland Världsarvsgårdarna. Han berättade intresserat om alla världsarv, samt annat kulturellt om trakten. Vi var helt upprymda när vi åkte därifrån. Vi kommer gärna tillbaka, och vår allra bästa rekommendation till nya gäster.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Semesterminne av bästa märke

Recommended by ma, Sweden (Sweden Wed 06 Jul 2016)
“Verkligen trevligt och personligt. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Ol-Anders - Besökscenter 6 km
Golf course
  • Alfta-Edsbyns Golfklubb 7 km
City
  • Söderhamn 55 km
  • Järvsö 36 km
  • Hudiksvall 68 km
  • Edsbyn 12 km
  • Bollnäs 19 km
  • Alfta 5 km
*Distance on map is a straight line

Customer service

Need help or have questions about our online booking or our range?

Contact our Customer Service


Book with us

  • Hälsingland's largest housing supply
  • Hälsingland's largest selection of travel experiences
  • No booking fees online
  • Travelers Warranty for package bookings
  • Secure e-commerce

Customer service

Need help or have questions about our online booking or our range?

Contact our Customer Service

Book with us

  • Hälsingland's largest housing supply
  • Hälsingland's largest selection of travel experiences
  • No booking fees online
  • Travelers Warranty for package bookings
  • Secure e-commerce