Bear watching in the real wilderness Sweden

Address: Gåda Sundsvägen 293, 820 46 Ramsjö Date: Tuesday 16 feb 2021 - Wednesday 15 Dec 2021 Show map

100 %

19 of 19 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 19 guests answers:

    • Yes

      100%

    • No

      0%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      19
    • "No"
      0
  • ""

    Tuesday 6 Aug 2019

    "Vänligt o välordnat"

Jonas
Sweden

"Välordnad upplevelse i vildmarken"

4   Very good, recommended  Reviewed Thursday 6 Aug 2020

Gömslet är otroligt bekvämt och välordnat, vilket gör väntandet mycket behagligare. Huruvida man ser djur eller inte styr man inte över, men bekvämligheten gör att eventuell otur inte upplevs som en fullständig katastrof. (Vi hade tyvärr ingen tur med björn)

Vänligt bemötande och bra information. Vi kommer med största sannolikhet att prova igen vid en tidpunkt på året då sannolikheten för att få se björn är större.

4  Overall opinion

Lars L
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 6 Aug 2019

Vänligt o välordnat

5  Overall opinion

Hjärtstams
Sweden

"Professionellt arrangerat vildmarksbesök"

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 17 Jul 2018

Fantastisk natur, trevligt och mycket schjysst värde, riktigt fina gömslen. Rekommenderar varmt och vi kommer säkert tillbaka!

5  Overall opinion


Sweden

"Inga björnar, annars bra!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 3 Sep 2015

Allt fungerade klanderfritt från bokning till hemfärd.

Bokningen var enkel och tydlig all information om björnspaning, boende mm likaså. Gömsle och annex på Norrigården var välutrustade och fräscha. Bemötandet från personal var välkomnande, möjligen hade en mer utförlig information på plats om naturen och djuren varit bra.

Tråkigt bara att vi inte fick se några djur, trots månsken... eller var det kanske därför.

5  Overall opinion

Anita
Sweden

"Bear Watching"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 23 Jul 2015

Even though we didn't see bears this time, we had the most excellent experience. We felt welcomed and looked after from start to finish and we will be returning in a couple of weeks at a discounted rate in the hope that the bears come out this time!

5  Overall opinion

Jörgen
Sweden

"Lilla Gömslet 3:e Juli"

5   Excellent, recommended  Reviewed Saturday 18 Jul 2015

En natt i gömslet där vi fick jackpot, både Björn och Järv! Mellan 22:30 - 03:00 var det omväxlande en Björn och järv framme ett flertal gånger. Björnen hade vi så nära som uppskattningsvis 8 meter vid ett par tillfällen. Detta var mitt femte besök på lika många år och jag har haft turen att få se Björn vid fyra av mina fem besök. Att nu även få se järv bidrar givetvis till toppbetyg från mig.

5  Overall opinion


Sweden

"Lars "

2   Poor, recommended  Reviewed Thursday 11 Jun 2015

Norrigården hade skapat goda förutsättningar för en stor naturupplevelse, men det är klart att man blir besviken när rovdjuren inte dyker upp på skådeplatsen. Ingen skugga över arrangören.

2  Overall opinion

Build: 05/05/2021 20:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showreviews