Långhedgården

Adress: Långhed 620, 82292 ALFTA  visa karta
Område: Edsbyn-Alfta
Gästbetyg: 98% (80 av 82 rekommenderar) (32 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(80 av 82rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
B&B Standard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Frukost 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 32)

Charmigt boende bra beläget i vackra Hälsingland

Rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Mycket charmigt boende i den lilla byn Långhed med närhet till flera Hälsingegårdar och andra utflyktsmål. Kul med privat guidning av vår värd på två Hälsingegårdar. Vill verkligen berömma den fantastiska frukosten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Speciellt boende

Rekommenderad av Gullet med familj, Sverige (Sverige ons 26 jul 2017)
“Att bo i en gammal gymnastiksal med en massa udda prylar var en mycket speciell upplevelse. Sängarna var sköna, det var tyst och att få en bra frukost i ett rum med ännu mera prylar var fantastiskt. Och värden var trevlig med sitt intresse för gammalt linne och andra textilier i det gamla klassrummet, dessutom var hans guidning av de gamla hälsingegårdarna utmärkt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Intressanta Hälsingegårdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 jul 2017)
“Mycket fin och intressant guidning på Pallars och Jon Lars samt det s.k. linnemuseet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vacker omgivning

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige mån 29 maj 2017)
“Mycket nöjd med boendet. Sköna sängar och frukosten var toppen. Boendet ligger i mycket vacker omgivning. Värden var mycket trevlig och guidningen av hälsingegårdarna var väldigt bra. Kan varmt rekommendera detta boende!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personlig B&B

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige mån 19 sep 2016)
“Trevligt och personligt bemötande. Vi kände oss mycket välkomna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Extra krydda

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige fre 05 aug 2016)
“Långhedsägaren hade också ett litet textilmuseum och ägaren/samlaren visade mig och min syster en hel del rariteter och berättade om dukarna, sjalarna, spetsarna mm. Mycket trevligt. Överhuvudtaget mycket trevlig och trivsam atmosfär. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmärkt och mycket prisvärt boende i vac...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 23 jul 2016)
“Utmärkt och mycket prisvärt boende i vacker miljö. Sköna sängar och fräsch dusch. God och riklig frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk service i trivsam miljö

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige fre 15 jul 2016)
“Ägaren är mycket tillmötesgående och kunnig. Bland annat driver han ett linmuseum i samma byggnad och kunde berätta mycket ingående om traktens historia. Dessutom erbjuder han egna visningar i Jon-Lars och Pallars Hälsingegårdar. Dem rekommenderar vi varmt! Frukostbuffén var generöst tilltagen och innehöll närproducerade gårdsägg, vilket vi uppskattade.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lärande boende

Rekommenderad av Vi fyra från Karklö i Sthlms skärgård., Sverige (Sverige sön 10 jul 2016)
“Fantastisk upplevelse. Vår värd stod också för guidningen bland Världsarvsgårdarna. Han berättade intresserat om alla världsarv, samt annat kulturellt om trakten. Vi var helt upprymda när vi åkte därifrån. Vi kommer gärna tillbaka, och vår allra bästa rekommendation till nya gäster.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Semesterminne av bästa märke

Rekommenderad av ma, Sverige (Sverige ons 06 jul 2016)
“Verkligen trevligt och personligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Ol-Anders - Besökscenter 6 km
Stad
  • Söderhamn 55 km
  • Järvsö 36 km
  • Hudiksvall 68 km
  • Edsbyn 12 km
  • Bollnäs 19 km
  • Alfta 5 km
Golfbana
  • Alfta-Edsbyns Golfklubb 7 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice

Behöver du hjälp eller har frågor kring vår onlinebokning eller vårt utbud?

Kontakta vår kundservice

Bokningsvillkor

Min bokning


Boka med oss

  • Hälsinglands största boendeutbud
  • Hälsinglands största utbud av reseupplevelser
  • Inga bokningsavgifter online
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Kundservice

Behöver du hjälp eller har frågor kring vår onlinebokning eller vårt utbud?

Kontakta vår kundservice

Bokningsvillkor

Min bokning

Boka med oss

  • Hälsinglands största boendeutbud
  • Hälsinglands största utbud av reseupplevelser
  • Inga bokningsavgifter online
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel